Buat VIRUS palsu..

on 12 February 2011

Salam semua pembaca beloq lan, ari nie lan nak ajar kowang semua cara-cara nak uat virus palsu...he9...
uat virus palsu nie senang je..senang sangat2.. semua orng mampu buat.. kowang haya perlu ad NOTEPAD jea...ok.. kita mulakan sekarng..

mula : buka NOTEPAD
pas 2 copy @ type nie :
lol=msgbox ("Warning a virus has been detected on your PC. Press YES to format your hard disk now or press NO to format your hard disk after system reboot",20,"Warning")


pas 2 save notepat tersebut  (save as)Virus.VBS               
(lau nak senng cari,save kat desktop ye)


dah settle sema, cuba kowang cari file tdi.. pas 2 cdoble klik file 2... hasilnye, ia kan muncul seperti gambar
kat bawah nie :



HAH!!!!!! takut x?? compem takut kan.. lau format abis la data2..ha9..samaada tekan YES or NO, sama je.ha9

Pesanan Penaja : 
ia bukanlah virus yg ASLI, ianyer hanye tuk mainan saje2, xde mengena yang mati or yang hidup..he9... JANGAN RISAU KERANA IA XMENGANDUNGI VIRUS POWN DAN XMEROSAKKAN LAPPY ANDA.... apa agie.. JOM KENAKAN MEMBER2..ha9
Ranking: 5

{ 4 Comment... read them below or add one }

paan said...

cissss.....kesian kt mmber yg kena..haha.. jom2..pkena kwn2...


March 5, 2011 at 11:31 AM
JazLan said...

ha9... xpe... sekali sekale.....


March 5, 2011 at 1:12 PM
Anonymous said...

untuk win7 je erk?


July 19, 2011 at 3:15 PM
JazLan said...

window lwn bolwh gak asenya :D


July 19, 2011 at 7:36 PM

Post a Comment

 
© Tips | Download | Free Tools | Games | | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO