Download ( HACK ) Gambar Dalam Facebook Dengan Mudah.hahaha

on 20 April 2011

Salam oll...lama da lan xupdate blog nie.. bukan apa.. broadbank lan da abis limit..slow gilak..ha9..
 K, malam nie lan nak ajar ilmu haram..ha9.. sepatutunya xleyh share, tapi demi u all lan share..he9.
okays.. software nie boleh download gambar dengan mudah senang cepat, caranya mudah saja. 
biasanya kowang right klik, pas 2 save as kan?ha9..kali nie lan nak ajar cara yang lagi senang.. ikut step yg lan bagi. software nie outomatic download gambar/album sendiri / mangsa anda..ha9

Nah..ikut STEP nie :
Cara-caranya tengok kat bawah:

1. Login Facebook. 

1. Download software PHOTO GRABBER

2. Selesai download anda extract kemudian klik software tu. Tak perlu install.

3. Lepas klik akan keluar macam gambar kat bawah ni. Klik Login

 4. Lepas klik Login akan keluar pop-up macam 2 gambar kat bawah ni. Anda copy code dalam kotak tu.

5. Kemudian paste code tadi dalam kotak di bawah 

dan tekan I want to download..
.


 6. Lepas tekan download tadi akan keluar senarai nama friends kat dalam Facebook kita tu. Pilih 

gambar sape kita nak download, gambar sendiri, 

gambar kawan, gf, skandal.Muahaha. Dah pilih tekan 

Begin Download. Nanti keluar pilihan nak save kat mana
7. Kemudian tunggu sampai habis....

K.. da siap..senang kan??

PESANAN PENAJA :
JANGAN MENCURI GAMBAR TANPA KEBENARAN...ha9
nak download gambar orang laen..mintak dlu yea... :)










Ranking: 5

{ 3 Comment... read them below or add one }

Anonymous said...

Broo... Bende ni boleh download Private punya gamba ke??


May 14, 2011 at 2:53 PM
JazLan said...

:-o asenya boleh..try dl :)


May 14, 2011 at 4:37 PM
Anonymous said...

nk try laa


May 18, 2011 at 1:57 AM

Post a Comment

 
© Tips | Download | Free Tools | Games | | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO