Cara Senang Nak Download MP3 / MOVIE / SOFTWARE

on 07 April 2011

skang ni banyak cara & sumber nak download mp3, antaranya :


- Limewire


- Ares

- 4shared

- Torrent

- Warez

- dan mcam2 lagi jenis P2P


kali ni Lan nak ajar cara paling cepat, mudah dan 

laju...sebab apa laju ? kita akan gunakan 

Mediafire..seperti yg korang tahu, Mediafire ni free 

je , kdang2 leh dapat full speed

ok caranya nya :

1. bukak google.com


2. search guna keyword ni :

site:mediafire.com [nama penyanyi-tajuk lagu,nama sofware, movie.etc]

Contoh :

site:mediafire.com justin bieber-baby


Info : 

- kalau xnak guna mediafire pun boleh, replace je ngn 
HF, Mu, RS ke...tp saya prefer mediafire jer sebab 
free & cepat


- kalau nak keputusan search adalah tepat, cuba spesifik kan search tersebut iaitu dengan memasukkan nama penyanyi & tajuk lagu bersama



- cara ni bukan saje untuk mp3 je...klip video mtv @ software@ movie pun boleh..ejas keyword dia jer..pandai2 la korang.. 





PESANAN PENAJA :

Selamat mencuba..diharap tutorial ringkas ini 

membantu korang yg still xtau camne nak download 

lagu dari internet 




SUMBER : GEMPAK.ORG
Ranking: 5

{ 2 Comment... read them below or add one }

skins4life_oi said...

boh kawe raso kalo demo buat lagi simple blog demo ni mst best,jadi serabut bilo bnyk sgt karo spo loni,nk baco pn malah..ejah wk simple la deh,


April 12, 2011 at 11:31 PM
JazLan said...

oooo.. beyeh2... simple x comel plop...he9....


April 14, 2011 at 3:22 PM

Post a Comment

 
© Tips | Download | Free Tools | Games | | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO