Wajib baca.. BERBALOI-BALOI "Share and Request Key of Software here"

on 29 March 2011

Malam nie lan xtahu nak citer ape..ha9.. gnie la lan citer sal pages yg lan buat kat facebook ye... pages nie x famous pown, lan saje je buat cz saje nak isi masa lan. bab orang tua2 dahulu kate "masa i2 gold kan".ha9.
BAIKK!! pages nie lan bagi name "Share and Request Key of Software here" atau lam malay nyer "konxi dan mintak key aplikasi kat cnie".ha9.. sebab pe lan bagi name nie???haaaa..lu fikir la sendiri..ha9. lan uat pages atas keiklasan hati lan nak tolong orang yea.. lan bukannya apa.. kesian tengop kowang guna software FREE.. 


Nie hah pages ak?? lawa x gambo die (pasan) ak dezight sendiri tau. xde plagiat yang orng laen nyer..ha9
mesti kowang ada kan software yang TRIAL VERSION?? lau ad.. kowang just Coment jerk kat wall pages lan nie.. nak komen 2 ad syaratnyer tau : first, xleyh mencarut kotse kotdam, second.jangan mintak pelik2. then, lau nak tanya sal menda selain keygen, ley tanya kat discussion ye...ha9
nak mintak KEY software 2, korang kenalah tulis NAMA PENUH SOFTWARE i2 n dia punyer VERSION k. 

CONTOH :
INTERNET DOWNLOAD MANAGER VERSION 8.00
mudah kan??

dalam nie banyak isi lau nak tau..ha9.. meh la tengop. lom cuba lom tahu..

lau kowang tekan PHOTO, meka kuar la gambo2 nie. gambo 2 bukan hiasan tawuk..ce tekan .lam 2 lan bagi kat kowang software full version tau.. download jerk. lau link mati. habaq kat lan.he9.

pe lagi? meh kita pakat2 LIKE pages ak nie.. barang baik kenalah cepat..he9

NIE LINK DIA : KLIK SINI


PESANAN PENAJA :
X semua key lan leyh cari yea.. lau xdapat 2, jangan sedih lak ye.. yang Succes 2, syukur la yea.
"aku hanyalah insan biasa"

AKU BUKANNYA ALONG, AKU MAU TOLONG








Ranking: 5

{ 2 Comment... read them below or add one }

fiQ said...

askum lan..banyak tul pages demo..ni kawe ni amieys tintong..hahhahahpartner share shared of the world key..hahhahha..gue respet lu bro..


April 3, 2011 at 7:06 PM
JazLan said...

w'salam fiq... saje2 boh..puas2 kita konxi ilm..he9... tq brooo :))
ko pown pe salahnyer.. admin g2..he9


April 3, 2011 at 7:45 PM

Post a Comment

 
© Tips | Download | Free Tools | Games | | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO