Jom2 tambah INCOME ngan heartbeat

on 06 March 2011

Arinie Lan Ronda ronda punyalah ronda.... STOP!!! terjumpalah 1 benda yg menarik perhatian Lan,
nak tau apa?? meh kita tengop same2... first, Lan ucap me kasih n sori to idafirdausi coz men kopi n pasta jea..ha9.."Jom2 tambah INCOME ngan heartbeat" menarik perhatian korang x??? lau x tertarik..maknenyer xde perasaan la 2..ha9.. + + + + + + + INCOME a.k.a tambah duet.. sape yang xnak duet kan??.REZEKI 2,ha9.. iklan nie cantik tau, warna PINK g2..he9... bkan stakat nak dapat INCOME,uat hias BELOQ pown boleh..he9, Lan baru jea joint tadi. korang bila agie??

..nak tau camne caranya... ikut step2 nie.

FOLLOW THE STEP BELOW


1. Mula mula klik sini dulu untuk ke website diorang.

2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.

3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.

4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.

5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.

6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.

7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.

8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)

9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.

10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate

11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > saveThen letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. :)

 Kacang je kan?? senang2 jea dapat income..
Ranking: 5

{ 4 Comment... read them below or add one }

Anonymous said...

ni utk blogger je ke bro?


June 13, 2011 at 6:46 PM
Anonymous said...

da penah dapat ke bro?


August 6, 2011 at 3:28 PM
JazLan said...

ari 2 dapat 50 jea.. pas 2 ak break..sbb ak guna nuffnang skrang..


August 6, 2011 at 8:55 PM

Post a Comment

 
© Tips | Download | Free Tools | Games | | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO