Ceritera Lagenda Budak Setan Versi Ke-2

on 11 March 2011

Korang ingat lagi tak Ceritera Lagenda bdak setan yang lepas  PART 1 kat post lepas? Nie hah sambungan dye... meh layan semua.... Awak ingat lagi tak mula-mula saya luahkan perasaan kat awak. Awak kata saya "old school" sebab guna surat cinta. Tapi awak terima jugak cinta saya.


Saya tak kaya macam orang lain. Saya cuma ada skuter je untuk angkut awak ke sana-sini. Tapi awak kata awak tak pernah kisah semua tu.


 Awak suka ajak saya dating kat taman permainan. Sebab awak boleh suruh saya buai awak tinggi-tinggi. Kita bahagia ketika bersama.

Tapi secara tiba-tiba saya kena pergi tinggalkan awak. Saya kena pergi jauh ke kampung pedalaman untuk siapkan research saya.

Awak tak dapat terima pemergian saya. Awak marah dan tampar saya 49 kali. Awak kata saya kejam sebab tergamak tinggalkan awak.Demi sayang saya pada awak. Saya ambil keputusan untuk tolak tawaran pensyarah semata-mata untuk kekal di sisi awak. Masa tu awak terharu sangat.


Awak tak dapat tahan kegembiraan. Tiba2 je awak berjoget-joget, berpusing-pusing tak berhenti. Awak kata kalau terlalu hepi memang biasa awak akan buat camtu.Saya tersentap. Dalam hati saya dok kata
"Aku tolak tawaran pensyarah sebab budak tak betul ni? Oh, Tidak.!!"


THE END

Pesanan Penaja :

Kenalilah hati budi seseorang tu betul-betul sebelum bercinta dengannya. Ranking: 5
 
© Tips | Download | Free Tools | Games | | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO