Sofware PHOTHOSHOP CS3 Portable.. xperlu install.. download n guna :)

on 28 February 2011

Software edit-edit gambar dah jadi satu keperluan bagi seorang blogger. Untuk design header, cantikkan theme, watermark, dan lain-lain. Tak lain tak bukan, Adobe Photoshop memang software terbaik utk buat semua tu (termasuk aku)






download cnie : KLIK-KLIK



Ni aku sertakan jugak Ebook cara-cara nak edit gambar kat Photoshop CS3 dengan lebih advanced:


lau nak guna kat lapiey owng laen.. masuk lam pendrive...trus jalan..ha9

selamat menTRY
Ranking: 5

{ 8 Comment... read them below or add one }

MiSs AiNiE said...

lan....asal ble dh donload kn,,xleh bkk file 2..dye kate not spported,,.:(


March 5, 2011 at 1:51 PM
JazLan said...

erk?? x boleh erk... lan punya leyh je download..
try download guna INTERNET DOWNLOAD MANAGER :)


March 5, 2011 at 4:37 PM
Anonymous said...

sy da extract kt c-progrm files... x ada apa2 pun yg kluar, help me


July 24, 2011 at 9:30 PM
Anonymous said...

nape sye download naik gambar kon oren (VLC)
tolong saya!!!!!


August 1, 2011 at 10:42 AM
Nur Fannun said...

portable utk illustrator xde ke?


August 22, 2011 at 10:40 PM
JazLan said...

dah download.. run file yg ad ( .exe ) kat belakang :D


August 23, 2011 at 10:42 AM
JazLan said...

@Nur Fannun

ada : http://www.filesonic.com/file/1691089021/portable_ai_cs5_v15.1.2.rar.html

:-B


August 23, 2011 at 10:49 AM
Kak Alin said...

Alhamdulillahhhh.... successsss!!!!!! syukran ya sahabat..:)


April 13, 2012 at 4:16 AM

Post a Comment

 
© Tips | Download | Free Tools | Games | | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO