Jom siasat Kowang Punye lapiey Jantan @ betine..he9

on 24 January 2011

lama btol aQ x update aq punye bloq, naseb baek bloq aQ xtinggal ARWAH..he9
( bloq nie diberi nafas disebabkan seseorng)


desebabkan aQ xpandai sangat nak mengarang ayat2 jiwang @ sewaktu dengannya... aQ nak konxi2 sikit ilmu PC/LAPIEY yang aQ belajar, bak owng kate "sharing is caring"..
(ad ilmu jgn kedekut, t ilmu 2 hlang)


aQ nak ajar camne nak tahu kowang punye LAPIEY/LEPTOP 2 laki or pompuan...he9

Maybe korang xtau kan ..sebenarnyer LAPIEY /LEPTOP korang 2 ade jantina
tau... so, lau nak tau jantinanyer.. ikut step nie..



mule2 :


buka "notepad", tulis CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I LOVE YOU"

(notepad = cari kat START- PROGRAM - ACCESORIES-NOTEPAD )



kedue:



Pas da taip tu, g kat "save as"
ketige :
pastu kat bahagian save as type tu taip ni : ilove you.vbs
(PASTIKAN extension file .txt korang tukar ke .vbs) lau nak senang cari, save kat destop ye :)
keompet :
bila dah save akan jadi icon cam kat dalam gmbr ni (higlight box warne kuning)
Then double click.Pastu akan kuar suara i love you..
Ada dua jantina je sama ada laki or perempuan..
bapok2 xde ye...he9

aQ da try kat aQ nyer lapiey, Suare POMPUAN , bertambah sayang la aQ kat Lapiey ak..he9


p/s : lau sudi, coment la ye pe jantina Lapiey kowang :P


kredit to : gempak.org
sumber : aQ sendiri ... Peace!!

Ranking: 5

{ 12 Comment... read them below or add one }

[[nuraficha]] said...

hawwwt! mine is girl ^.^ seswai dgn name y i ltak = phim


January 25, 2011 at 7:50 PM
budaq kechik! said...

ow... jarang ye leptop laki.. dri mane dtngnyer nama phim 2??ha9


January 26, 2011 at 1:15 AM
JazLan said...

nape paan? leptop ko laki @ pompuan?ha9


March 5, 2011 at 4:44 PM
Zainurin Zin aka BanZai said...

Haduyai...pompuan aa...kena la jaga elok2....
Bro..pinjam info untuk aku share...best nih..I follow u...stalk me at http://zainurinzin.blogspot.com/


April 4, 2011 at 9:56 PM
JazLan said...

@Re-Fief : jage bek2 2.. bagi kash sayg secukupnyer..he9 =))

Zainurin Zin aka BanZai : baguish la 2... jangan bagi dia panas.. kan dia buat hal..ha9....:D
ok... share jea... credit msti ada ;)


April 5, 2011 at 1:42 AM
Anonymous said...

LAPTOP KU GAY!!!!SHIT!!!ahahahaha......


May 27, 2011 at 5:24 PM
JazLan said...

hahaha9... beli leptop laen..he9 :p


May 29, 2011 at 12:13 AM
Anonymous said...

aiyoo... pompuan mat saleh..hehe


June 22, 2011 at 11:08 AM
pqa said...

lptp aq les...eeww


July 27, 2011 at 11:48 PM
JazLan said...

Anonymous : ejas selaluh..he9

pqa : erk.... bnhya 2..ha9


July 29, 2011 at 12:22 PM

Post a Comment

 
© Tips | Download | Free Tools | Games | | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO